26 Ekim 2009 Pazartesi

9 ay sonra buda bitti demekki neymiş kimse vazgeçilmez değilmiş.
demekki neymiş ben hakketten lanetliyim ..

1 yorum:

  1. lanetli demek değildir bu. her ilişkinin bir ömrü vardır. gerek arkadaş, gerek sevgili, gerekse dostluk. hepsinin bir ömrü vardır. insanlari ellerini değdikleri şeyi kendi ömürlerine benzetir. ilişkilerde ve devlet yapılarında bu vardır. ha ömür boyu süren denir, o bile ömürle ölçülür.

    sonu gelmiş ölmüştür o ilişki, lanetli değildir hiç bir şey. sen eğer zorlamıyorsan bitmesi için, veya karşındakinde bir sorun varsa yapabileceğin bir şeyde yok.

    eskiden derdim, şimdide derim. her ne kadar eskisi kadar sıkı olmasakta bunu eski dost tavsiyesi olarak kabul edebilirsin istersen. çünkü ben seni dostum olarak görmüştüm. insanlarla olan ilişkilerde kendine yüklenmen hiçbirşeyi açıklığa kavuşturmaz. yalnızca ve yalnızca senin moralini sıfırlar. karşındaki insanda veya karşılaştığın insanlarda sorun vardır. o da şansına işte. ama daha yaşın kaçki, gençsin, önünde koca bir ömür var. ne olacağı belli olmaz. ha ben dengesiz bir insan olmasaydım bu dost sıfatının önüne eski gelmezdi belki, kim bilebilir ki.

    YanıtlaSil